Welcome to Celica Club UK

Welcome to Celica Club UK, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information. Take advantage of it immediately, Register Now or Sign In.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Add events to our community calendar
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
  • Use the wealth of knowledge our members have to help with any questions you may have.

  • 0
Sign in to follow this  
arizona

Help please - starting problem :(

Question

My head is telling me starter motor but i've tried rocking car in gear and tapping (hitting) it with a hammer

Is it or am i completely wrong? Tried to start, turned over, died and then makes this noise

th_20130908_123426_zps368bb46b.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Its been fine til suddenly this morning is doing that. Only thing had done since last started was the internal ariel fitted which couldnt have affected it could it?

if the relay is making that noise any tips on what to do next? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Its always been good but just before clicking back on this thread it just dawned on me thats probably what the problem is. Yesterday the doors were open for a good while and ignition might have been left on too

Doh

Goes to get battery charger out

Wierd though that it did try and start first off

cheers Paulus, hopefully its all it is

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

And it's not too late to vote for wally of the year. :D

Not as good as struggling to remove a Mazda exhaust though :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Funnily enough had the same problem in the alfa this weekend ordered a new battery as its the original still in.

Had a panic tho cos it's an alfa haha.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Funnily enough had the same problem in the alfa this weekend ordered a new battery as its the original still in.

Had a panic tho cos it's an alfa haha.

Luckily battery seems fine in mine now its had a run

Had a bit of a panic myself, thinking wtf the vert never breaks down or goes wrong whats going on here.

Ken had an Alfa once, he cooked it :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this